marți, 1 martie 2011

100 de zile - 100 de cărţi l@ biblioteca ta



Luni, 28 febriarie 2011 s-au împlinit 100 de zile de la începerea anului şcolar. Cu acest prilej 50 de elevii ai claselor a II-a şi a III-a  îndrumaţi de învăţătorii Barbu Gheorghe, Merlici Maria, Rusu Parachiva şi Achiriloaie Elena au citit 100 de cărţi într-o singură oră.
           Au fost invitaţi director prof. Asandei Maria, director adj. prof. Bejan Silvia, consilier educativ  prof. Ferent Laura.
            Activitatea face parte din proiectul  educaţional 100 de zile – 100 de cărţi l@ biblioteca ta  , iniţiat de Oana Jianu  - bibliotecar metodist la CCD Bacău  şi coordonat la Grupul Şcolar Industrial Construcţii de Maşini Dărmăneşti de bibl.Amariei Lidia.









 
          
           Scopul proiectului este  promovarea lecturii în rândul elevilor de ciclu primar şi sensibilizarea comunităţii şcolare cu privire la rolul important al bibliotecii în pregătirea elevilor. 
           Elevilor le-au fost înmânate ecusoane şi pliante.
           Din cartonaşele cu numele elevilor şi carţile citite a fost scrisă cifra 100 pe un panou pentru a marca însemnătatea zilei

Pe holul şcolii a fost organizată o expozitie de desene  cu tema Şcoala. În realizarea expoziţiei elevii claselor I-IV au fost îndrumaţi de învăţătorii Alixandrescu Paraschiva, Horvat Alice, Lupchian Lenuţa,  Buguş Maria şi Alexa Viorica .

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru participarea la Proiect! De asemenea, felicitari pentru blog!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru blog si ca sunteti aproape de copiii nostri!

    RăspundețiȘtergere